D-gruppen Friidrottslek 7-9 år

D-gruppen Friidrottslek födda 2014 till 2012

(Du kan börja från det år du fyller 7 år)

  • I vår mista grupp är det lek och rörelseglädje som gäller. Gruppen är för barn mellan 7 till 9 år och tränar på måndagar. Barnen lär sig grunderna för friidrott som är att hoppa, springa och kasta. Vi tävla på våra egna småtävlingar i klubben och åker på mindre tävlingar i närområdet som passar för barn och nybörjare.
  • För att få aktuell information om träningstider, titta i kalendern.
  • Det rådet begränsningar med antalet aktiva på våra träningar pga Pandemin. Därför ska du alltid kontakt ansvarig ledare Peter Bergqvist 073-8337042 innan du börjar i gruppen för att se om det finns plats.

Utomhusträning vid Norrtullskolan på tisdagar 18:00 till 19:00 (obs ändrad plats och dag!)

  • Samling vid fotbollsplanen på Norrtullskolan.
  • Orsaken till att vi har bytt plats från Ränneborg till Norrtullskolan är att kommunen kommer att renovera löparbanorna på Ränneobrg. Ränneborg kommer att vara avstängt för träningen mellan 6 april till 15 juni. Vi återkommer när vi kan börja med träningen inne på Ränneborg igen.
  • Stanna hemma och delta inte i friidrottsaktiviteter om du är sjuk eller har symptom


Tider och träningar kan komma att ändras beroende på utvecklingen av Coronaviruset. Information om detta finns i så fall på gruppens kalendersida, så titta gärna där för att hålla dig uppdaterad. Vi följer de rekommendationer och råd som Folkhälsomyndigheten och Friidrottsförbundet uppmanar oss till gällande träning och tävling. För den som vill läsa mer går det bra att gå in på Friidrottsförbundets samlingssida Angående Coronaviruset

Rutiner för anmälan till tävlingar från 2021 Anmälan till arenatävlingar

Kontaktperson:

  • Peter Bergqvist 073-8337042

Vi behöver fler ledare till vår grupp, är du intresserad av att hjälpa till är du mer än välkommen!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub