Medlemskontrakt

Vad kan Du förvänta dig av klubben:

Att klubben bedriver en verksamhet med så låga medlemsavgifter som möjligt, för att alla ska kunna idrotta.

Att klubbens utbildade tränare ger ditt barn en allsidig fysisk träning samt inspirerar till att både äta och tänka sunt.

Att klubben bedriver friidrott för alla, oavsett personliga förutsättningar. Detta gäller både dig med tävlingsambitioner, och dig som tränar för att må bra.

Att klubbens ledare lever upp till föreningens värderingar och ledarfilosofi.

Att vi har roligt tillsammans och har en aktiv fritid som engagerar hela familjen.

Att klubben verkar för ett positivt och lika bemötande med respekt.

Att klubben verkar för att aktiva fortsätter med friidrott i vuxen ålder.

Att klubben inte har krav att du som är medlem måste sälja kokosbollar, julkalendrar, tubsockor, lotter, eller andra varor.

Vad förväntar sig klubben av dig som är medlem, eller som är förälder till medlem:

Att du som är anhörig eller förälder till anhörig ställer upp för arbete vid olika arrangemang, eller som ledare. Se information om funktionärsteamet här. Du får själv möjlighet att välja vilka datum som passar bäst.

Att du hjälper till vid ditt/dina barns träningstillfällen - främst den yngsta träningsgruppen (tränarna kommer att dela ut ett schema med tider eller på annat sätt visa när ni behövs)

Att du svarar på och fyller i de enkäter som skickas till dig via E-post där du kan välja uppdrag (se ovanstående punkter). Om du inte väljer uppdrag kommer föreningen att dela ut datum och plats till dig där du förväntas hjälper till som funktionär.

Att du stöttar ditt barn vid både träning och tävling på ett positivt sätt.

Att du regelbundet ställer frågan: Är det något jag kan hjälpa till med? Det finns alltid något att göra i en ideell idrottsförening.

Att du kontinuerligt besöker hemsidan www.eksjosodraik.se för att ta del av aktuell information och läser e-post som föreningen skickar till dig och svarar på den enkät som skickas ut där du kan välja dina uppdrag.

Att du genomför Introduktionsprogram för medlemmar och lever upp till föreningens stadgar kap 2

Lämnar du barn i B-, C, eller D-gruppen, kom gärna in för att få veta om det gäller något särskilt för kvällens träning.

Det är också önskvärt att du finns med som hjälp och stöttning. Ett barn som ramlar kan behöva någon som det känner igen. Din närvaro underlättar också för ledarna, så att de kan fokusera på verksamheten, om du kan hjälpa till med att till exempel bära ut och in redskap, eller kratta sandgropen.

Tänk på att medlemsavgifterna är låga, och nästan alla startavgifter är gratis.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub