Ändra dag och plats för träningen i vår minsta grupp

Publicerad 2021-04-06 10:27
Norrtullskolan 2434
D-gruppen/ friidrottslek 7-9 år kommer att byta träningsdag till tisdagar och till Norrtullskolan istället för på Ränneborg. Träningen startat tisdagen den 13 april mellan kl 18-19, samling vid fotbollsplanen.
  • Det rådet begränsningar med antalet aktiva på våra träningar pga Pandemin. Därför ska du alltid kontakt ansvarig ledare Peter Bergqvist 073-8337042 innan du börjar i gruppen för att se om det finns plats.
  • Orsaken till att vi har bytt plats från Ränneborg till Norrtullskolan är att kommunen kommer att renovera löparbanorna på Ränneobrg. Ränneborg kommer att vara avstängt för träningen mellan 6 april till 15 juni. Vi återkommer när vi kan börja med träningen inne på Ränneborg igen.

  • Stanna hemma och delta inte i friidrottsaktiviteter om du är sjuk eller har symptom


Tider och träningar kan komma att ändras beroende på utvecklingen av Coronaviruset. Information om detta finns i så fall på gruppens kalendersida, så titta gärna där för att hålla dig uppdaterad. Vi följer de rekommendationer och råd som Folkhälsomyndigheten och Friidrottsförbundet uppmanar oss till gällande träning och tävling.

För den som vill läsa mer går det bra att gå in på Friidrottsförbundets samlingssida Angående Coronaviruset



Md image21
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md ostsvenska medel
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Md 360x250 webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub