Lag-UDM

Resultat för Mix11

30 sep, 2020
Sm square ka2if lagudm
Nu är lagresultaten klara för Mix11. Segrande lag blev Lag Puma från IFK Växjö med 143 poäng. Kalmar SK: s lag 2 tog andra platsen på samma poäng som KA2:s lag 1 med 132,5 poäng. Kalmar hade två grensegrar jämfört med KA2 som hade en seger. Läs mer

Lag-UDM för Mix11

11 sep, 2020
Sm square ik sisu lag udm match 2 mix11
Nu är tävlandet i full gång för alla Mix11 lagen. Jag har fått in lagresultat från 15 lag och det kommer att bli fler innan tävlingsperioden tar slut på söndag den 13 september. Läs mer

Nu är Lag-UDM avgjort för P/F13

7 sep, 2020
Sm square img 0242
Under lördagen den 5 september arrangerades Match 2 i Ljungby på Sunnerbovallen. Läs mer

Sammanställning F13 och P13

7 sep, 2020
Här kommer en poängsammanställning för Lag-UDM för klasserna F13 och P13

Resultat Match 2 i Ljungby för P/F13

6 sep, 2020
Här är grenresultaten till Match 2. Observera att poängen stämmer inte utan saknas. Kommer att uppdateras inom kort. Läs mer

Träningspaus

16 nov, 2020
Efter de nya uppdaterade restriktionerna kring Corona så har vi beslutat att pausa vår inomhusträningarna. Orsaken är att det är svårt att organisera träningarna på ett bra sätt. A-grupperna fortsätter sina träningar utomhus. Vi återkommer med mer information när vi vet mer eller om vi kommer att träna utomhus istället för våra mindre grupper. Friidrottsförbund kommer med nya riktlinjer den 25/11 för träning.

Ny möjlighet att beställa klubbjackor till den 16 november

5 nov, 2020
Sm square img 0566
Nu finns det en ny möjlighet att beställa våra klubbjackor. Jackorna finns att prova på Intersport i Eksjö fram till måndagen den 16 november. Beställningen gör du sen till Helena Bjärnlöv. Läs mer

Träning under Corona

3 nov, 2020
Sm square corona
Våra grupper kommer att fortsätta sin träning inomhus med undantaget att födda 2004 och tidigare bedriver träning på egen hand. Viktigt att du stannar hemma om du är sjuk. Varje grupp kommer att anpassa sin träning där lämning och hämtning ske utomhus. Titta på vår hemsida för aktuell information för respektive grupp. Läs mer

Friidrottsförbundets nya statistikfunktion

14 okt, 2020
Gå till hemsidans flik 'Resultat och statistik', och klicka på 'Friidrottsförbundets statistikfunktion' så öppnas en beskrivning hur du kan använda funktionerna.

REGLER Lag-UDM:

  • Ett lag måste bestå av minst tre deltagare där varje lag ställer upp med en deltagare per gren.
  • Varje 11- och 13-årsdeltagare får i lagtävlingen tävla i max två grenar + stafett.
  • Varje 15-årsdeltagare får tävla i max tre grenar + stafett. 15 års klassen avgörs endast vid Match 2.
  • I Mixklass 11 finns inga krav på antal pojkar eller flickor (pojkar och flickor tävlar tillsammans)
  • Föreningar som inte har tillräckligt många aktiva för att starta med ett eget lag kan bilda lag tillsammans med en annan förening. Syftet är inte att slå ihop två föreningar för att skapa ett bättre lag undan ge fler möjligheten att tävla (ingen toppning tillåten).
  • Sammansatta lag och Blekingeföreningar tävlar utom tävlan om Lag-UDM för Småland (gäller inte Mixklass 11 som inte tävlar om Lag-UDM).
  • Aktiva tävlar i samma lag och klass i bägge lagmatcherna och får inte tävla i två olika klasser eller lag vid samma tillfälle. Undantaget för lag och klassbyte gäller när den aktives lag inte kan ställa upp i Match 2, då har den aktive rätt att byta lag eller ställa upp i en äldre klass. På sätt får fler vara med och tävla. Syftet är inte att slå ihop två lag för att skapa bättre förutsättningar till Match 2 utan att främja så att alla som vill ska få en chans att tävla oberoende av eventuella avhopp eller förändringar i 11- och 13-årsklasserna (ingen toppning tillåten).

Antal försök: Fyra försök i längd, tresteg och i alla kast.

Tidtagning Match 1: Eltid, (manuell tidtagning får användas).

Vindmätning Match 1: Endast vindmätning i 13-årsklasserna (om föreningen saknar vindmätare så är det okej men det är viktigt att ni anger det i tävlingsprotokollet när ni skickar in resultaten).

Poängberäkning: Antalet deltagande lag per match avgör poängberäkningen, exempel 6 lag = 6, 5, 4, 3, 2, 1 p. Gäller upp till 15 stycken lag, vid fler lag än 15 får 1an 15 p och placeringarna 15 - 16-osv får varje lag 1 p. Poängen från bägge lagmatcherna slås samman för att ett lagresultat för samtliga lag. Skulle två lag stanna på samma poäng, avgör antal grensegrar och därefter placeringen i den avslutande stafetten.

Priser:

  • Diplom till samtliga tävlande i Mix11 i lag som fullföljer bägge matcherna.
  • Deltagande Smålandslag tävlar även om Lag-UDM i Pojkar och Flickor 13 samt Pojkar och Flickor 15, ej sammansatta lag.

ANMÄLAN

Vi förlänger anmälan till senast den 17 maj så att fler föreningar ska hinna anmäla lag. Laguppställningen skickas in när ni redovisar tävlingsresultaten.

Anmälan skickas till friidrottsutvecklare@smfif.se

Anmälningsavgift: 250kr/lag. SmFIF skickar faktura efter match två. Strykningsavgift: Ytterligare 250kr/lag för anmält lag som ej kommer till start.

Vi kommer att löpande publicera vilka lag som är med på tävlingens hemsida. Resultat med laguppställning från match ett skickas in snarast efter genomförd tävling.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub