Bli medlem

Vill du börja med friidrott


Om du är intressera av att testa friidrott så har du kommit rätt!

Eksjö Södra IK är en förening med en bred verksamhet med kunniga ledare. Träning och tävling är grunden i Eksjö Södra IK. Målsättningen är att alla i Eksjö ska kunna träna och tävla i friidrott på sin nivå. Föreningens ambition är att erbjuda verksamhet för alla åldrar med fokus på barn och ungdomar. Här samlas allt från motionärer till barn som "leker" friidrott någon gång i veckan.

Vår träning

Vår träning är öppen från 6 års ålder och består av sex olika träningsgrupper där vi bedriver vår träning på Ränneborg under sommarhalvåret och i olika gymnastiksalar under vinterhalvåret. Skulle intresserade ledare eller föräldrar finnas kan vi tänka oss att hjälpa till med att starta upp verksamhet på andra platser i kommunen.

Vill du bli en del av vår verksamhet? Såväl gamla som nya aktiva hälsas välkomna.

Att bli medlem innebär inte att man garanteras plats i någon av våra träningsgrupperna. Prata först med ansvarig ledare för önskad träningsgrupp för att kontrollera platstillgången.
För att söka medlemskap:

  • Fyll i din information i formuläret nedan.
  • Efter ansökan hanterats skickas faktura ut till angiven e-post adress.
  • Medlemskap: 100 kronor.
  • Aktivtillägg om du även vill vara med och träna/tävla, 350 kronor. Totalt 450 kronor.
  • Familjemedlem för samtliga i familjen, 900 kronor.

Familj är ni om ni bor på samma adress, eller har barn, som studerar på annan ort. Medlemsavgiften faktureras årsvis i förskott eller vid nytt medlemskap efter ordinarie årsmöte. Blir du medlem så sent under året att årets utomhussäsong är över, gäller medlemskapet även följande år.

Medlemsansökan Eksjö Södra IK: klicka på länken och fyll i formuläret.

Vi ser helst att du eller ditt barn registreras vid första tillfället, dels med tanke på försäkringar, dels med tanke på aktivitetsstödet. Du behöver ändå inte betala förrän provperioden är slut.

Md image21
Md 360x250 webb
Md ostsvenska medel
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub