Bli medlem

Vill du pröva på friidrott är du välkommen till oss. Första gången registrerar vi dig för ett 'pröva-på' medlemskap. Du kan pröva på vid tre tillfällen. Vill du sedan fortsätta betalar du för ditt medlemskap. Antingen som stödmedlem/supporter, som ett personligt medlemskap för 100 kronor.Vill du även vara med och träna/tävla tillkommer ett aktiv-tillägg på 250 kronor. Totalt 350 kronor. För en familj är medlemsavgiften begränsad till högst 700 kronor.

Familj är ni om ni bor på samma adress, eller har barn, som studerar på annan ort. Medlemsavgiften faktureras årsvis efter ordinarie årsmöte. Blir du medlem så sent under året att årets utomhussäsong är över, gäller medlemskapet även följande år. Nya medlemmar faktureras i samband med registrering. Betalningsvillkoret är 30 dagar netto så att provperioden hinner passera innan fakturan behöver betalas.

Du som vill bli medlem öppnar ett formulär som finns här. Öppna det, fyll i alla uppgifter, och spara sedan på din dator. Därefter mejlar du det till den adress, som står i formuläret, eller så skriver du ut det och lämnar till gruppens ledare.

Vi ser helst att du eller ditt barn registreras vid första tillfället, dels med tanke på försäkringar, dels med tanke på aktivitetsstödet. Du behöver ändå inte betala förrän provperioden är slut.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub