Anmälan till arenatävlingar


Rutiner för tävlingsanmälan för Eksjö Södra IK

  • Du anmäler dig till själv till den tävlingen som du vill vara med på enligt respektive tävlingsinbjudan, se tävlingskalendern (undantaget SM-tävlingar, GM och lagtävlingar där klubben anmäler)
  • Klubben betalar för max fyra grenstarter per tävling (undantaget mångkamp) samt tre grenstarter per dag vid flerdagarstävlingar.
  • Eventuell efteranmälningsavgift betalar du själv samt kostnad för utebliven start
  • Aktiva i Eksjö Södra IK prioriterar att tävla på våra egna arrangemang där så är lämpligt. Vi prioriterar även att tävla på aktuella DM-tävlingar samt Lagtävlingar som klubben ställer upp i, t ex Lag-UDM och Kraftmätningen. Därför krävs särskilda skäl att ställa upp i andra tävlingar på samma dag som vårt eget arrangemang eller när det är DM-tävlingar.
  • Vi vill att aktiva som kvalificerar sig till SM-tävlingar samt GM också är med och tävlar på dessa tävling och på så sätt representanter Eksjö Södra IK.

Tävlingskalender Östsvenska inomhus (klicka på länken)


Tävlingskalender Östsvenska utomhus (klicka på länken)


Tävlingskalender Sverige (klicka på länken)


Gemensam klubbanmälan endast till SM-tävlingar, GM och lagtävlingar


Ett urval av bra tävlingar att åka på under 2023:

Md image21
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md ostsvenska medel
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub