Ränneborgskastet

Resultat Ränneborgskastet

6 sep, 2020
Klicka på länken så kan du följa resultaten för Ränneborgskastet. Läs mer

PM och tidsprogram för Ränneborgskastet

27 aug, 2020
Nu är PM och tidsprogram klart för tävlingen. Det är totalt 34 deltagare fördelade på 77 starter i grenarna diskus, slägga och kula. Viktigt att läsa PM med tanke på begränsningar pga Corona. Tänk på att det inte finns servering och möjlighet till omklädning.

Anmälan är nu stängd i kula, slägga och diskus.

20 aug, 2020
Vi har nu fult i grenarna för tävlingen.

Anmälan öppen

22 jul, 2020
Nu är anmälan öppen för Ränneborgsskastet den 6 september. Läs mer

Träningspaus

16 nov, 2020
Efter de nya uppdaterade restriktionerna kring Corona så har vi beslutat att pausa vår inomhusträningarna. Orsaken är att det är svårt att organisera träningarna på ett bra sätt. A-grupperna fortsätter sina träningar utomhus. Vi återkommer med mer information när vi vet mer eller om vi kommer att träna utomhus istället för våra mindre grupper. Friidrottsförbund kommer med nya riktlinjer den 25/11 för träning.

Ny möjlighet att beställa klubbjackor till den 16 november

5 nov, 2020
Sm square img 0566
Nu finns det en ny möjlighet att beställa våra klubbjackor. Jackorna finns att prova på Intersport i Eksjö fram till måndagen den 16 november. Beställningen gör du sen till Helena Bjärnlöv. Läs mer

Träning under Corona

3 nov, 2020
Sm square corona
Våra grupper kommer att fortsätta sin träning inomhus med undantaget att födda 2004 och tidigare bedriver träning på egen hand. Viktigt att du stannar hemma om du är sjuk. Varje grupp kommer att anpassa sin träning där lämning och hämtning ske utomhus. Titta på vår hemsida för aktuell information för respektive grupp. Läs mer

Friidrottsförbundets nya statistikfunktion

14 okt, 2020
Gå till hemsidans flik 'Resultat och statistik', och klicka på 'Friidrottsförbundets statistikfunktion' så öppnas en beskrivning hur du kan använda funktionerna.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub