SM-tävlingar

Tävlingsanmälan till SM-tävlingar

För att vara med ska du klara föreningens kvalgränser. Om du är intresserad att vara med ska du prata med din tränare eller tränaransvarig Ingemar Hedin 070-3225323 så att vi tillsammans kan planerar ditt tävlade och i vilka grenar du ska vara med i.

Till alla SM-tävlingar gäller att föreningen står för resa och boende för de som klarar kvalgränserna. Resa och boende bokar du på egen hand enligt klubben regler om inte klubben arrangerar gemensam resa.

Viktigt att alltid tävla i föreningens tävlingsdräkt och att använda förenings klubbkläder vid uppvärmning och på prispallen.

Uttagning till och anmälan till SM-tävlingar sker alltid genom Tränaransvarig. Anmälan till tavling.esik@gmail.com två dagar innan ordinarie anmälan går ut. Friidrottsförbundets samlingssida för de olika SM-tävlingarna https://smfriidrott.com/

Kvalgränser för deltagande på SM-tävlingar

A-gräns

Du är garanterad att delta på SM både inomhus och utomhus, om du finns med i Svenska Friidrottsförbundets årsbästastatistik två dagar innan ordinarie anmälan går ut samt att du har tävlat på aktuellt DM (undantag skada, sjukdom).

Svenska Friidrottsförbundets årsbästastatistik hittar du på https://www.friidrottsstatistik.se/default.php?lang=swe

B-gräns

När en aktiv har presterat mycket nära kvalgränserna samt tränat bra under säsongen och bedöms ha goda möjlighet att prestera, kan den aktive tas ut av klubben samt att du har tävlat på aktuellt DM (undantag skada, sjukdom).

Om klubben arrangerar gemensam resa och logi ska aktiva resa och bo med klubben. Ersättning för resa och boende enligt klubbens regler. Utgår ingen ersättning om klubben ordnar resa och boende.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub