Tävla på SM/JSM/USM

Tävlingsanmälan till SM-tävlingar

  • För att vara med ska du klara föreningens kvalgränser. Om du är intresserad att vara med ska du prata med din tränare eller tränaransvarig Ingemar Hedin 070-3225323 så att vi tillsammans kan planerar din träning och tävlade med focus på SM.
  • Till alla SM-tävlingar gäller att föreningen står för resa och boende för de som klarar kvalgränserna. Resa och boende bokar du på egen hand enligt klubben regler om inte klubben arrangerar gemensam resa.
  • Om Eksjö Södra IK/ Östsvenska arrangerar gemensam resa och logi ska klubbens aktiva resa och bo med klubben eller Östsvenska. Det utgår ingen ersättning för eget boende om Eksjö Södra IK/ Östsvenska ordnar resa och boende. Samåkning ska alltid ske till tävlingen om så är möjligt.
  • Viktigt att alltid tävla i föreningens tävlingsdräkt och att använda förenings klubbkläder vid uppvärmning, på tävlingen och på prispallen.
  • Anmälan till SM-tävlingar sker alltid genom Ingemar Hedin. Anmälan till tavling.esik@gmail.com två dagar innan ordinarie anmälan går ut.
  • Friidrottsförbundets samlingssida för de olika SM-tävlingarna https://smfriidrott.com/

Kvalgränser för deltagande på SM-tävlingar

A-gräns

Du är garanterad att delta på SM både inomhus och utomhus, om du finns med i Svenska Friidrottsförbundets årsbästa tre dagar innan ordinarie anmälan går ut samt att du har prioriterat att tävlat på aktuellt DM (undantag skada, sjukdom).

Svenska Friidrottsförbundets årsbästa hittar du på https://www.friidrottsstatistik.se/default.php?lang=swe

B-gräns

När en aktiv har presterat mycket nära kvalgränserna samt tränat bra under säsongen och bedöms ha goda möjlighet att prestera, kan den aktive tas ut av klubben samt att du har prioriterat att tävlat på aktuellt DM (undantag skada, sjukdom).


Md image21
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md ostsvenska medel
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub