Träningsläger

Klubben anmäler till läger anordnade av Svenska Friidrottsförbundet eller Prestationscentrum och Östsvenska. Klubben betalar då halva kostnaden för deltagaren, och denne står själv för den andra hälften under förutsättning att den aktive är flitig på träning och tävling. För medföljande ordinarie tränare står klubben för hela kostnaden för läger inom Sverige. För läger utomlands betalar inte föreningen för tränare. Bidrag för träningsläger utomlands ska i förväg godkännas och beslutas av föreningens styrelse. Anmäler du dig på egen hand får du betala allt själv.

Andra läger finansieras av lägerdeltagarna själva som grupp, utan ekonomisk belastning för klubben.

Enskilda träningsgrupper kan ordna försäljningar av olika slag för att finansiera exempelvis läger. Uppstår överskott när aktiviteten är avslutad, delas detta mellan klubben och gruppen, i samråd med styrelsen, beroende på aktivitet och belopp. Alla tillhörande transaktioner sker transparent via klubbens bokföring.


Md image21
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md ostsvenska medel
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub