Träningsläger

Klubben anmäler till läger i Sverige anordnade av SFIF, Östsvenska eller motsvarande. Klubben betalar då halva kostnaden för del i dubbelrum för lägret under förutsättning att den aktive har varit flitig på träning och tävling. För medföljande av klubben utsedd tränare står klubben för hela kostnaden för läger inom Sverige för del i dubbelrum.

Bidrag för träningsläger utomlands ska i förväg godkännas och beslutas av föreningens styrelse. För läger utomlands betalar inte föreningen för medföljande tränare. Anmäler du dig på egen hand får du betala allt själv.

Aktiv som är uttagna till aktivitet av SFIF står klubben för kostnader för del i dubbelrum för aktiv om detta inte bekostas av SFIF för läger inom Sverige och halva kostnaden för läger utomlands. Personlig tränare till aktiv som är uttagen till landslagsuppdrag men som inte är uttagen av SFIF kan få sina kostnader betalade av klubben. Detta ska i förväg godkännas av föreningens styrelse.

Bidrag till andra träningsläger inom Sverige eller utomlands för en träningsgrupp ska i förväg godkännas och beslutas av föreningens styrelse.

Enskilda träningsgrupper kan ordna försäljningar av olika slag för att finansiera exempelvis läger. Uppstår överskott när aktiviteten är avslutad, delas detta mellan klubben och gruppen, i samråd med styrelsen, beroende på aktivitet och belopp. Alla tillhörande transaktioner sker transparent via klubbens bokföring.


Md image21
Md 360x250 webb
Md ostsvenska medel
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub