Tävla på GM 13-14 år

Tävla på GM 13-14 år

Götalandsmästerskapen för 13-14 år är den första mästerskapstävlingen och arrangeras både inomhus och utomhus. Tävlingen är både en lagtävling mellan de olika distrikten samt en individuell tävling.

För att få vara med ska du klara föreningens riktlinjer, (det är endast riktlinjer där det även görs en individuell bedömning).

Om du är intresserad att vara med ska du prata med din tränare eller Ingemar Hedin 070-3225323 så att vi tillsammans kan planerar ditt tävlade och i vilka grenar du ska vara med i.

Viktigt att alltid tävla i föreningens tävlingskläder och att använda förenings tävlingskläder vid uppvärmning och på prispallen vid alla tävlingar.

Till GM gäller att föreningen står för resa och boende för de som bedöms kvalificerade att vara med.

Intresseanmälan att vara med till tavling.esik@gmail.com senast tre dagar innan ordinarie anmälan går ut, för en gemensam klubbanmälan. Inbjudan finns på Östsvenskas hemsida, Information om GM

GM 2024 arrangeras av


Riktlinjer för deltagande på GM 13-14 år

  1. Tävlingsvana (Kunna genomföra uppvärmning och klara sig på egen hand på tävlingen).
  2. Under tävlingssäsongen deltagit på minst två individuella tävlingar (ej klubbtävlingar).
  3. Prioritera att tävla på UDM om tävlingen genomförs.
  4. Prioritera att tävla på Lag-UDM eller Kraftmätningen om klubben ställer upp med lag.
  5. Flitigt och aktivt deltagande på våra träningar och klubbtävlingar.
  6. Vi ser även att den aktive är med på Östsvenska Friidrottsförbunds läger och aktiviteter som GM-lägret under hösten.

Om Eksjö Södra IK/ Östsvenska arrangerar gemensam resa och logi ska klubbens aktiva resa och bo med klubben eller Östsvenska. Ersättning för resa och boende enligt klubbens regler. Det utgår ingen ersättning för eget boende om Eksjö Södra IK/ Östsvenska ordnar resa och boende. Samåkning ska alltid ske till tävlingen om så är möjligt.

Md image21
Md 360x250 webb
Md ostsvenska medel
Md spons
Välkommen till vår shop för presentkort! Stöd Eksjö Södra IK genom att handla presentkort. Presentkorten kan du ge bort eller använda själv när du ska handla. För varje presentkort som köps får vi 5% av presentkortets värde.
Md logga eksjocmyk big
Md intersportlogga
Md landslagets friidrottsskola logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub