GM 13-14 år

Tävlingsanmälan till GM 13-14 år

Götalandsmästerskapen för 13-14 år är den första mästerskapstävlingen och arrangeras både inomhus och utomhus. Tävlingen är en lagtävling mellan de olika distrikten och en individuelltävling.

För att vara med ska du klara föreningens regler för deltagande. Om du är intresserad att vara med ska du prata med din tränare eller tränaransvarig Ingemar Hedin 070-3225323 så att vi tillsammans kan planerar ditt tävlade och i vilka grenar du ska vara med i.

Viktigt att alltid tävla i föreningens tävlingskläder och att använda förenings klubbkläder vid uppvärmning och på prispallen.

Till GM gäller att föreningen står för resa och boende för de som blir uttagna. Uttagning till och anmälan till GM sker alltid genom Tränaransvarig som gör en gemensam klubbanmälan.

Anmälan till tavling.esik@gmail.com tre dagar innan ordinarie anmälan går ut. Inbjudan finns på Smålands Friidrottsförbundshemsida, http://www.smfif.se/Tavlingar/inbjudningar/2021/210918-19_GM13-14ar_malmo.pdf

GM 13-14 år arrangeras helgen den 18-19 september i Malmö https://www.mai.se/gotalandsmasterskapen/

Regler för deltagande på GM för 13-14 år

  1. Tävlingsvana (Kunna genomföra uppvärmning och klara sig på egen hand på tävlingen).
  2. Tävlingserfarenhet från minst två individuella tävlingar (ej klubbtävlingar) under innevarande säsong
  3. Tävlat på UDM samt Lag-UDM/ Kraftmätningen under innevarande säsong.
  4. Flitigt deltagande på träning.
  5. Vi ser även att den aktive är med på Smålands Friidrottsförbunds läger och aktiviteter.

Om klubben eller Småland arrangerar gemensam resa och logi ska aktiva resa och bo med klubben eller Småland. Ersättning för resa och boende enligt klubbens regler. Utgår ingen ersättning om klubben/ Småland ordnar resa och boende. Samåkning ska ske till tävlingen.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub